14° / 3° Intervalos nubosos con tormenta

Convocatòria de consulta popular no referendària per l’elecció de l’escut municipal d’Espot

DIMECRES 14 SETEMBRE 2022

Benvolgut veïnat,
L’Ajuntament d’Espot no disposa d’escut heràldic ni d’emblema que representi al municipi, per aquest motiu s’ha decidit iniciar un expedient per a l’oficialització de l’escut heràldic municipal i ens agradaria que entre tot el veïnat poguéssim escollir-ne un perquè representi Espot des d’ara endavant.

Les propostes d’escut que se sotmeten a consulta popular, han estat dissenyades per especialistes en heràldica de la Generalitat de Catalunya i no hi ha més opcions.

Un escut heràldic ha de complir estrictament amb les normes heràldiques, per al qual les úniques opcions possibles són les que us proposem aquí i no poden ser dibuixos al natural. La Torre del Moro i el Pont Romàntic no reuneixen els requisits d’originalitat, exclusivitat i magnitud necessàries per figurar dins d’un escut.

Per això, us convoquem al procés participatiu en forma de consulta popular no referendària per l’elecció de l’escut municipal d’Espot.

La consulta se celebrarà del dijous 29 de setembre al dissabte 1 d’octubre de 2022.

El lloc habilitat per a la votació serà a les oficines de l’Ajuntament d’Espot, situat al C. Sant Maurici, 3 25597 d’Espot.

L'horari de votació serà el següent:
Dijous 29 de setembre, de 9 del matí a 2 de la tarda i de 3 a 2/4 de sis de la tarda.
Divendres 30 de setembre, de 9 del matí a 2 de la tarda.
Dissabte 1 d’octubre, de 10 del matí a 5 de la tarda.

Tindran dret a vot totes les persones físiques que hagin complert 16 anys o siguin majors i estiguin empadronats al municipi en la data en què votin.

Agraïm la vostra col·laboració,
Atentament,
L’alcalde

Fitxers adjunts